Ondernemers

Marktlieden zijn harde werkers. Regen of wind, iedere week staan de
trouwe ondernemers op een vaste plek voor u op de markt.
Leupe telefoonhoesjes

Leupe telefoonhoesjes

oordopjes, opladers, telefoonhoesjes

Bij Leupe telefoonhoesjes vind je zoals de naam al zeg telefoonhoesjes in alle soorten en maten. Hoesjes voor diverse telefoons en in diverse kleuren en printjes. Daarnaast verkopen wij ook andere telefoonaccessoires, zoals opladers, oordopjes en diverse kabeltjes.

Lees meer

Pizzeria Lavita Bella

Pizzeria Lavita Bella

Italiaanse snacks, pizza, tapenade, wijn

Kom gezellig langs bij Pizzeria Lavita Bella voor heerlijke verse pizza’s, Italiaanse wijn of andere Italiaanse snacks. Heerlijk vers gemaakt op de markt!  

Lees meer

Visspecialist De Kok

Visspecialist De Kok

vis, visproducten

De hele zomer staan wij iedere week met onze verse is en visproducten op de markt in Zoutelande en Vrouwenpolder. Iedere dag hebben wij verse producten en altijd een ruim assortiment. Naast dat wij te vinden zijn op de markten in Vrouwenpolder en Zoutelande staan wij ook op de markten in Cadzand-bad, Zierikzeek en Burgh-Haamstede.

Lees meer

Toorians Rijwielonderdelen en Gereedschap

Toorians Rijwielonderdelen en Gereedschap

Gereedschap, Rijwielonderdelen

Toorians Rijwielonderdelen en Gereedschap staat iedere week voor u op de markt in Domburg en Zoutelande. Met een breed aanbod rijwielonderdelen en gereedschap én veel kennis van onze producten helpen wij u graag om aan uw wensen te voldoen. Graag tot ziens op de markt!

Lees meer

Strand & Kaarslicht

Strand & Kaarslicht

Handgemaakte windlichten van kaarsvet

Welkom op de pagina van Strand & Kaarslicht! Wij verkopen handgemaakte windlichten van kaarsvet waarin voornamelijk natuurlijke materialen zijn verwerkt. In de windlichten worden o.a. de Zeeuwse mesheftschelpen verwerkt. Ieder windlicht is uniek. Dit jaar staan wij voor het eerst op de markt in Zoutelande! Verder zijn wij online te vinden via: www.strandenkaarslicht.nl www.facebook.com/strandenkaarslicht/ www.facebook.com/dierenherinneringen/ www.facebook.com/denkenaanjou/ www.dierenherinneringen.nl

Lees meer

Westrenen Sportkleding

Westrenen Sportkleding

Sportkleding

Op zoek naar sportkleding van goede kwaliteit en voor een betaalbare prijs? Dan bent u bij ons aan het juiste adres? Wij bieden een groot assortiment aan sportkleding voor verschillende sporten. Daarnaast hebben wij ook fleechejacks. Dus op zoek naar kleding voor uw sport? Kom even langs en wij helpen u graag!

Lees meer

Damen zoetwaren!

Damen zoetwaren!

chocola, drop, Snoep

Iedere week is Damen Zoetwaren te vinden op de Markt in Oostkapelle. Hier vind je het lekkerste snoepgoed met onder anderen chocola en suikerwaren. Kom snel een kijkje nemen!

Lees meer

De Marktpoelier Yerseke BV

De Marktpoelier Yerseke BV

gebraden kip, hapjes, kipproducten, salades, verse kip

Bij ons bent u aan het juiste adres voor allerlei kipproducten. Wij bieden een ruim assortiment aan kipproducten. Verse kip, gebraden kip, hapjes, salades, maaltijden en nog veel meer! Bekijk ook onze website en Facebookpagina voor meer informatie!

Lees meer

Tip Top Promotions

Tip Top Promotions

wellness producten

Wij verkopen verschillende soorten wellness producten. Bij ons gaat alles om goede ondersteuning en laat nou net iedereen weleens een steuntje in de rug nodig hebben. Inmiddels sta ik al meer 28 jaar op de markt. Dit telkens op verschillende markten, waarvan ook af en toe publieks- en vakbeurzen.

Lees meer

J. van Oosterbosch Italiaanse Herenmode

J. van Oosterbosch Italiaanse Herenmode

blazers, Italiaanse herenmode, korte broeken, overhemden, spijkerbroeken, t-shirts, vesten

Bij ons bent u aan het juiste adres voor Italiaanse herenmode, zoals t-shirts, spijkerbroeken, korte broeken, blazers, vesten en overhemden. Wij hebben de nieuwste collectie van 2018. De kleding is gemaakt van top katoen materiaal en voor een betaalbare prijs. De blazers die wij verkopen zijn van tricot materiaal. Al meer dan 30 jaar staan

Lees meer