De Marktpoelier Yerseke

Wij verkopen heerlijke poeliersproducten. Van gebraden en verse kipdelen tot kant-en-klaarproducten, zoals salades, maaltijden, sauzen, hapjes en snacks. Ook hebben wij een ruime keuze aan verse kipspecialiteiten. In het seizoen hebben wij een uitgebreid assortiment aan BBQ- en wildproducten. Het hele jaar door verkopen wij onze populaire Marktpoelierpannen met producten naar keuze. Denk aan hapjes-, maaltijd- en vleespannen.

Ons assortiment is divers, uitgebreid en voor ieder wat wils. Wat u bij ons ziet, vindt u elders niet. Wij gaan voor kwaliteitsproducten en de beste service voor onze klanten.

Wij staan al ruim 25 jaar dagelijks op verschillende markten in Zeeland en Brabant. Inmiddels hebben wij drie verkoopwagens.

Tevens zijn wij te vinden op de markten in Kapelle, Kruiningen, Roosendaal (Tolberg, Lindenburg en Dijkcentrum), Putte, Rilland, Hansweert, Wouw, Steenbergen, Bruinisse, Brouwershaven, Heinkenszand, Sint Annaland, Zierikzee, Yerseke, Westkapelle, Vlissingen, Halsteren, Hoogerheide, Wemeldinge en Krabbendijke.

Naast deze website hebben wij een eigen website, Facebookpagina en Instagram.